NASIL SAHAF OLDUM?

10.02.2024

Prof. Dr. Melda Üner & Sahaf Emin Nedret İşli

Edebiyat severler, tarih yazımını merak edenler!

Sahaflık üzerine sıcacık bir sohbete davet etmek istiyoruz sizleri!

Ülkemizde özellikle nadir kitap dendiğinde akla gelen ilk isim olan Sahaf Emin Nedret İşli ile kurucusu olduğu Turkuaz Sahaf’ta buluşmaya ne dersiniz?

Eski bir kitap, fotoğraf, yakın arkadaşa yazılmış bir mektup ya da sevgiliye bırakılmış hususi bir not hangi özelliklere sahip olunca değerli bir belge hâline geliyor acaba? 100 hatta 100’lerce yıl öncesinden günümüze ulaşan bir esere ulaşmak neler hissettiriyor?

Prof. Dr. Melda Üner soruyor, Türkiye’de edebiyat araştırmacıları ve tarihçilerinin başvuru kaynağı Sahaf Emin Nedret İşli cevaplıyor. Hem de gerçek bir hazine dairesi olan Turkuaz’ta.

Çaylarımız tavşan kanı, kurabiyelerimiz nefis olacak!

Sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştireceğimiz fevkalade ayrıcalıklı bu tatlı buluşmada bir araya gelelim. Yerlerinizi ayırtmak için acele edin!

***Kontenjanımız 25 kişiliktir.

Yerinde Seminer
10 Şubat Cumartesi
11.00 - 14.00

10 Şubat 2024 Cumartesi 11.00 - 14.00
Etkinlik ücreti 800 TL'dir.
SOFOS gereklilik halinde programı iptal etme, erteleme, mekanı veya konuşmacıları değiştirme hakkını saklı tutar. Bu sebeplerden doğacak zararlardan sorumlu tutulamaz.

SOFOS günübirlik İstanbul gezileri, çevrim içi veya yüz yüze etkinlikleri ve seminerleri için 72 saat öncesine kadar olan iptallerde bakiye iadesi yapılır yahut SOFOS'un başka bir programına aktarım mümkündür, 48 saat kala olan iptallerde ödemenin %60’ı kesilir ve kalan %40 iade edilir. Veya % 40 tutara denk gelen meblağ SOFOS'un başka bir etkinliğine aktarılabilir. Son 24 saat içerisindeki iptallerde iade yahut bir başka bir programa aktarım söz konusu olmaz. Ödeme yapan veya kesin kayıt yaptıran katılımcılar bu süreleri ve şartları kabul etmiş sayılırlar. Katılımınız iptal etmeniz durumunda yukarıdaki süreleri dikkate alarak info@sofos.com.tr adresine e-posta olarak ya da 0 546 568 11 43 numaralı telefona detayları SMS mesajı veya whatsapp mesajı ile bildirmeniz gerekmektedir.

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER:


Anlatım,
İkramlar,
Kulaklık

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

Kişisel Harcamalar,
Sahafta Yapılan Ekstra Harcamalar
Ulaşım

SOFOS, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı A 10432 belge sahibi ve TURSAB üyesi seyahat acentesidir.




Tarih: 10.02.2024

Saat: 11:00 - 14:00

Yer:TURKUAZ SAHAF

Katılım Ücreti: 800 TL